diumenge, 24 de maig del 2009

Moció presentada a l'ajuntament de Marratxí pel PSM

El grup municipal del PSM- ENTESA NACIONALISTA presenta a la consideració del Ple la següent

MOCIÓ PER VIA D’URGÈNCIA

EXPOSICIÓ DE MOTIUS:

Atès que l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Marratxí pretén construir un aparcament a la Tanca de Can Membre del Pla de Na de Tesa.

Atès que a causa de les diferents notes espargides pel poble del Pla de Na Tesa, l’Associació de Veïns XALOC va veure convenient organitzar una xerrada on poder aclarir la qüestió.

Atès que a l’esmentada xerrada va quedar palesa que la voluntat del poble és que no es construeix l’aparcament.

Atès que a la reunió totes les intervencions de la gent del poble (més de 15 – inclosa la dels propietaris de la Tanca) varen ser en sentit contrari a la construcció de l’aparcament de la Tanca de Can Membre i que cap dels 5 representants de l’Equip de Govern va ser receptiu a les demandes del poble del Pla, amb una actitud desafiant i sense adquirir cap tipus de compromís per replantejar-ne la construcció del polèmic aparcament de la Tanca de Can Membre.

Atès des del PSM-Entesa Nacionalista consideram imprescindible conservar els elements arquitectònics i que donin caràcter als nuclis antics del nostre Terme i que la construcció de l’aparcament suposarà més transit, més congestió a la zona de la Plaça de l’Església i que aquest espai emblemàtic de la Tanca de Can Membre del poble del Pla de Na Tesa quedi destrossat i desfigurat completament de forma irreversible.

Per tot això, el Ple adopta els següents:

ACORDS

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Marratxí es compromet a no construir l’aparcament de la Tanca de Can Membre del Pla de Na Tesa i a establir les mesures pertinents per tal conservar aquest espai emblemàtic.

Joan Francesc Canyelles i Garau
Portaveu del Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista



Marratxí, 27 d’abril de 2009.



SR. BATLE DE L’AJUNTAMENT DE MARRATXÍ.